Wil je ook meedoen aan de

‘Slakken on

Tour in Westerwolde’

Als Supporter van Cittaslow kunt u meedoen aan ’Slakken on Tour in Westerwolde’.

Er zijn drie slakken.

Meer over de slakken kunt u lezen op de Cittaslowwebsite:

Slak-on-Tour

 

Eén slak staat op het gemeentehuis in Wedde en voelt zich daar prettig. We hebben afgesproken dat hij daar mag blijven. De andere twee hebben wel zin in een Tour en zijn erg nieuwsgierig naar de verhalen die supporters te vertellen hebben.

 

Als u deel neemt brengen Agnes en Jaco één van de slakken naar uw locatie. Hij moet daar zichtbaar zijn voor de bezoekers van uw initiatief of onderneming. We maken een leuke foto van u of uw team bij de slak en plaatsen die op de Cittaslow-website in de rubriek ’Slakken on Tour in Westerwolde’.

U schrijft zelf een stukje voor de website. Hierin vragen we u om iets over uw bedrijf of initiatief te schrijven, maar vooral over uw persoonlijke betrokkenheid bij Westerwolde, Cittaslow en uw eventuele binding met andere supporters.

 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen we bepalen hoe lang een slak op de locatie kan blijven. Bij veel aanmeldingen maken we een selectie waarin we proberen een gevarieerd beeld te geven van Cittaslow-supporters.

 

Ruimte en maten

De slakken moeten binnen staan in een schone omgeving i.v.m. de kwetsbaarheid van het materiaal. Bij de slak kunt u uw oorkonde plaatsen en u plaatst een verwijzing naar de website van Cittaslow waar uw verhaal op staat.

Op deze manier is dit een mooie manier om uw initiatief of bedrijf in het zonnetje te zetten en komt het begrip ’Cittaslow’ over het voetlicht.

 

Op de foto kunt u de slakken zien. De sokkel komt met de slak mee.

De maten zijn:

De grote slak (foto kop rechts): 165 cm hoog en inclusief de hoogte van de sokkel 209 cm. Sokkel: hoog 44 cm, breed 122 cm, diep 42 cm.

De kleine slak (foto kop links): 152 cm hoog en inclusief de hoogte van de sokkel 224 cm. Sokkel: hoog 72 cm, breed 84 cm, diep 53 cm.

 

Aanmelden

Aan deze tour zijn geen kosten verbonden voor de supporters.

Is er een speciale periode waarin de slak het beste tot zijn recht komt, geef dit aan bij uw aanmelding. Geef ook aan welke slak u wilt, de grote of de kleine.

 

Aanmelden kan bij: info@cittaslowwesterwolde.nl

 

CONTACT INFO

Dorpsstraat 1

9551 AB SELLINGEN

0599-320220

info@cittaslowwesterwolde.nl

VOLG ONS