Supportermovies

FILMPORTRETTEN VAN SUPPORTERS

Met veel enthousiasme zijn Jaco en Agnes, supporters van Cittaslow, begonnen met het maken van filmportretten van supporters van Cittslow Westerwolde. Hieronder vertellen ze meer.

 

Cittaslow vinden we interessant omdat er sprake is van een ’beweging’ of ’een gevoel’ dat mensen onder woorden proberen te brengen en laten zien in hun manier van werken.

 

Wat is dit voor gevoel,
wat willen we bereiken?

Samen gaan we de verhalen van supporters van Cittaslow in beeld brengen en we hopen daarmee, met de supporters die we filmen, een mooie bijdrage te kunnen leveren aan Cittaslow Westerwolde.

Het filmen is voor ons niet alleen een verslag, maar ook een boeiende zoektocht vol mooie ontmoetingen en leerzame momenten.

 

Kopje Genieten

Koffie- en theeschenkerij met galerie

Aan de Lageweg 29 staat het woonhuis en de koffie- en theeschenkerij van Christine Rietveld, haar man Wouter en dochter Eva. Na een drukke tijd met een zelf opgezet cateringbedrijf in Rotterdam werd dochter Eva geboren. Op zoek naar een minder hectisch bestaan, waarin Christine haar passie voor koken kwijt zou kunnen, streken zij neer in Wedde. Het prachtige Westerwolde is precies wat ze zoeken.

Christine vindt het belangrijk om de kleinschaligheid te behouden. Persoonlijk contact met de mensen die haar theetuin bezoeken is een net zo belangrijk ingrediënt als de producten waaruit haar heerlijke gerechten en taarten zijn gemaakt. Als supporter van Cittaslow koopt ze haar producten ook bij andere Cittaslow supporters en is ze een echte netwerkster.

In deze film een portret van Christine, een bezoek aan ecologische tuinderij, kwekerij en keuterij ’t Meezenest, kaasmakerij Westerwolds Goud, het Cittaslow Voedfestival 2019 en een korte kennismaking met Wedde dat ’t lukt.

Wilt u meer weten over de andere supporters in deze film? Dat kan.

Op dit moment staan er nog 8 filmaanvragen op de rol!
Even geduld dus en houd de website in de gaten! Wil je ook meedoen?

Meld je aan bij info@cittaslowwesterwolde.nl

CONTACT INFO

Dorpsstraat 1

9551 AB SELLINGEN

0599-320220

info@cittaslowwesterwolde.nl

VOLG ONS