De miniserie over Westerwolde

Het eerste deel van een zesdelige miniserie over Cittaslow Westerwolde. In deze eerste aflevering neemt Sanne Meijer, van de blog Sanne Meijer Onderweg, de kijker mee naar de prachtige natuur die Westerwolde rijk is en vertelt hoe het gebied is ontstaan.

Het tweede deel van de zesdelige miniserie over Cittaslow Westerwolde. Deze tweede aflevering beschrijft de rijke cultuurhistorie van Westerwolde. Over het Middeleeuws Klooster in Ter Apel, de burcht in Wedde, de vestingen in Bourtange en Oudeschans en over hoe Nederland in Westerwolde is ontstaan. Het verhaal wordt verteld door een voice-over van Jordi Warners.

Het derde deel van de zesdelige miniserie over Cittaslow Westerwolde. In Westerwolde is men bewust van wat men eet en hier erg enthousiast mee bezig. In de derde aflevering vertellen auteur Rineke Dijkinga en Niek Berendsen van Cucina Groningana over gezonde en duurzame voeding uit Westerwolde.

Het vierde deel van de zesdelige miniserie over Cittaslow Westerwolde. In deze aflevering over gastvrijheid zie je dat je in Westerwolde uitstekend kan recreëren, wandelen, varen, sporten en leuke uitstapjes kan maken naar uiteenlopende bijzondere locaties. Westerwolde is gastvrij!

Het vijfde deel van de zesdelige miniserie over Cittaslow Westerwolde. In Westerwolde zijn we ons bewust van onze omgeving en de natuur. We zijn constant op zoek naar nieuwe innoverende ideeën om ons leven maar ook onze bedrijfsvoering te verduurzamen. Deze aflevering laat zien hoe we in Westerwolde omgaan met duurzaamheid en innovatie.

Het zesde en laatste deel uit de miniserie over Cittaslow Westerwolde. In Westerwolde kijken we naar elkaar om. Maatschappelijke betrokkenheid is kenmerkend voor het gebied en de regio en in alle lagen van de samenleving aanwezig.

CONTACT INFO

Dorpsstraat 1

9551 AB SELLINGEN

0599-320220

info@cittaslowwesterwolde.nl

VOLG ONS